What are you looking for?

Camere

Casa Gross dispune de 6 camere cu baie proprie. Camerele au o dimensiune de 17mp si pot fi închiriate în regim double sau single. Ca repartizare avem 3 camere cu balcon aflate la etajul 2, o cameră la etajul 1 și două camere la parter. Fiecare camera este dotată cu televizor, uscator de par, cosmetice de calitate, prosoape și papuci de unica folosinta. De asemena întreaga locație are acoperire wi-fi cu internet stabil și de mare viteză.

Din camere se pot admira cele două lanțuri muntoase foarte cunoscute respectiv Masivul Bucegi și Piatra Craiului precum și curtea noastră interioara colorată în fiecare anotimp de către florile de sezon și ocazional vizitată de câte un pitigoi curios.

Considerăm că nimic nu inspiră mai mult sentimentul de relaxare și de concediu decât diminețile de primavara în care natura parca se dezmorțește odată cu noi, nopțile de vară petrecute pe terasa la povești, serile de toamnă cu apusuri în culori ce fac timpul să dispară și nu în ultimul rând zilele de iarnă cu ulițe înzăpezite ce ne transpun în copilărie.


Camera single

Detalii

Preturi incepand de la: 190lei pe noapte

Vezi detalii


Camera double

Detalii

Preturi incepand de la: 280lei pe noapte

Vezi detalii